Inspireras

och hitta din drömaltan

Vi finns med dig hela vägen

Finns det något mer härligt än sommarvarmt altandäck under fötterna en sommarmorgon på din egen fina altan? Låt våra bilder inspirera dig och hjälpa dig hitta din drömaltan. Ska du bygga stor eller liten altan? Är räcke, staket eller val av material frågor som bekymrar dig? Vi finns med som rådgivare hela vägen från design till färdig altan. Med vår gedigna kunskap och fingertoppskänsla kan vi ge hela din villa ett snyggt och elegant lyft. Och allt

startar med inspiration! Det kan kännas som ett stort beslut, men hos oss är bygget av din altan lätt! Träkompositmaterialet TimberTech som vi arbetar med är ett utmärkt alternativ till trall. Det är vackert att se på, praktiskt, hållbart, starkt, lättskött, halksäkert och dessutom snällt mot miljön. Här nedan hittar du härliga tips och bilder för inspiration där TimberTech spelar huvudrollen. Kontakta oss gärna vid frågor inför att bygga altan.

Legacy collection

Tidlös och traditionell

Askgrå

Pecan

Tigerwood/Mocca

Tigerwood/Mocca

Tigerwood/Mocca

Grå

Grå

Edge Ädelgrå

Stil och funktion

Nordic Evolution

Jordnära och anpassningsbar

Ek

Lönn

Lönn

Lönn

Lönn

Edge Sea Salt Grey

Stil och funktion

Coconut

Stil och funktion

Rails / Staket

TimberTech®  träkompositräcken är lika starka och lika snygga som våra däck. Välj det som passar din stil, och du är ett steg närmare att njuta av din långvariga och lågt underhållskrävande utomhusyta.

RadianceRail

RadianceRail kräver minimalt underhåll och monteras enkelt. Finns i höjd 93 samt 114 cm längd om 182 samt 244 cm. Finns i lager i vit men finns även i svart, RiverRock och SandRidge som beställningsvara.

Har du frågor?

Kontakta oss:
Telefon: 0431-835 75
Epost: info@timbertech.se
Facebook

Hur ser TimberTech ut?

Beställ vår 24-sidiga katalog och lägg till ett varuprov av det plank som du är lite extra intresserad av. Du kan också hämta hem katalogen i PDF-format.

Bygghjälp

Det är enkelt att lägga ett altandäck från TimberTech. För att du ska undvika misstag och för att jobbet ska löpa på bra kan du här ta del av våra installationsanvisningar.